Nieuw ! Kennisplatform voor de publieke (en private) sector

/, Publieke Sector/Nieuw ! Kennisplatform voor de publieke (en private) sector

Nieuw ! Kennisplatform voor de publieke (en private) sector

By Experts : Regelgeving in praktijk.
De steeds veranderende wet- en regelgeving is een onuitputtelijke bron van vragen voor alle betrokkenen. Of het nu gaat om beleidsmakers uit de publieke sector, uitvoerders, juristen of  partijen uit de privésector: iedereen zoekt antwoord op de vraag wat de gevolgen zullen zijn in de praktijk. Experts uit verschillende domeinen zullen deze vraag vanuit hun vakgebied beantwoorden. In artikelen, interviews of  ‘live’ tijdens studiedagen en andere bijeenkomsten.

Gratis digitaal magazine op maat.
U selecteert de onderwerpen die voor u van belang zijn, ik zorg ervoor dat u de artikelen die we over deze onderwerpen maken automatisch in uw mailbox ontvangt. Niet vaker dan eens in de 2 weken. Wilt u eerder op de hoogte blijven? Dat kan via de LinkedIn-pagina. Of via Twitter natuurlijk. Alles wordt ook daar gepubliceerd. Inschrijven voor het digitaal magazine kan via deze link.

Over By Experts
By Experts is een initiatief van Stefanie Goumans. De afgelopen 11 jaar werkte zij als congres- en opleidingsontwikkelaar intensief met de publieke sector: zowel met federale en lokale diensten.  Kenmerk van haar congressen en opleidingen is de brug tussen regelgeving en de praktijk. De realiteit is immers weerbarstiger dan de regelgeving. Het is de kunst om in het ‘grijze gebied’ de juiste keuzes te maken. Ervaren sprekers bieden hiertoe praktische handvatten. Waar mogelijk worden ook altijd de spelers uit de privé-sector in het verhaal betrokken: een verrijking voor alle partijen.

2018-06-14T13:33:04+00:00